Dostava

Web shop vocnovino.rs ima potpisan ugovor sa više kurirskih službi i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije!


Za sve narudžbine primljene do 12 sati od ponedjeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan da proveri da li postoje eventualna oštećenja na paketu i odmah da ih reklamira kuriru, odnosno, potrebno je odbiti preuzimanje pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je u obavezi da potpiše otpremnicu koju uzima dostavni radnik kurirske službe. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju paketa. Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na web shop-u vocnovino.rs se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije, za naručenu robu iznosa do 5.000 dinara dostava se naplaćuje 450 dinara (u cenu je uračunat PDV i paket se šalje pod naznakom 'LOMLJIVO').

Za robu čija je vrednost preko 5.000 dinara dostava je besplatna.


Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: romansa@vocnovino.rs