Politika privatnosti

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo davati trećim licima.
 

Način korišćenja informacija


Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i strukturu istog. Takođe možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja vaših (zajedničkog) interesa, kao što su ciljani baneri i promocije uz vaše odobrenje i saglasnost, koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
 

Povezane Internet stranice


Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici “vocnovino.rs” mogu sadržati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.
 

Pregled i promene Vaših ličnih informacija


Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu. Molimo Vas da odmah ažurirate svoje podatke nakon registracije. Preporučujemo i pozivamo Vas da nikom ne poveravate lozinku kako bi ste ostali sigurni od neovlašćenog pristupa informacijama Vašem nalogu.
 

Saglasnost i promene uslova


Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.
 

Hvala Vam na ukazanom poverenju.