Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Uslovima kupovine definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.


Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti kupca e-mail-om (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.


Plaćanje

Proizvode koje želite da kupite putem sajta “vocnovino.rs” plaćate pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku.


Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta “vocnovino.rs” isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta “vocnovino.rs” strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta “vocnovino.rs” iz prethodnog pasusa smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.


Opšti uslovi

Nakon prijema narudžbine putem sajta “vocnovino.rs”, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem telefona ili e-maila. Nakon potvrde narudžbine od strane kupca, narudžbina je neopoziva. Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbine. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbine.


Garancija kvaliteta

“vocnovino.rs” garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi artikli su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi “vocnovino.rs”. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.


Tačnost informacija

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Informacije na ovom sajtu mogu biti nepotpune ili zastarele. Mi preuzimamo podatke od proizvođača ili uvoznika, te ih kopiramo i memorišemo i ne prihvatamo odgvornost za tačnost podataka na ovom sajtu.


Saglasnost i promene uslova

Kupac je obavezan da pre kupovine putem web sajta “vocnovino.rs” pročita ove Uslove kupovine. Prodavac se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj strani.


Hvala Vam na ukazanom poverenju.